MAGNOLIA RESIDENCE SIBIU este cel mai mare proiect imobiliar nou dezvoltat în Sibiu, situat pe CALEA ȘURII MICI, în apropierea cartierului TURNIȘOR. Până în momentul de față s-au construit un număr de 19 blocuri, respectiv 2 blocuri sunt la nivel de fundație cu termen de predare la începutul anului viitor. Număr total va fi de 1200 apartamente  în vile P+2E+M, imobile P+4E, P+7E+R și spații comerciale de tip P+4+E.

Apartamentele se predau  la stadiul finisat la cheie cu posibilitatea alegerii acestora: gresia, faianța, parchetul laminat, obiectele sanitare, zugrăvit cu lavabilă albă, ușile interior, tablou electric, centrala termică prin condensare, calorifere, întrerupătoare, prize electrice, priză internet și TV, interfon, contorizare individuală, tâmplăria PVC de tip Salamander cu 7 camere.

În cadrul ansamblului  se afla stația de autobuz Tursib nr. 19 care face legătura până în centrul orașului (strada A. Șaguna – Prefectura Sibiu) și magazine alimentare.

Pentru mai multe detalii despre disponibilitatea apartamentelor  puteți găsi accesând link-ul: http://magnoliaresidence.ro/disponibilitati

 Vă mulțumim pentru încrederea acordată!